Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Capris 24" (Youtube)


PAGANINI

Gillar du den rena tonen,
ekvilibristiken,
konsten och dekorationen
och balanstekniken?
Lyssna då, när Hilary Hahn
spelar Paganini
på sin fela, som om Fan
funnes i ´na ini!

Flageoletters gnisslande,
glidande glissando,
drillars darr och visslande,
rapido, ritardando
växlar i en vild capris
när hon exekverar
Paganinis exercis
och instrumenterar!

 

 

 




 

 




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-08 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP