Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEM HINNER TRYCKA PÅ KNAPPEN FÖRST ?

Det har funnits många domedagsprofetior
i mänsklighetens historia som kommit och
gått utan att världen gått under,
men det mest reella hotet i modern tid är
från dem som sitter på kärnvapen där Putin
inte är lika övertygande farlig som Israels
premiärminister Netanyahu och hans stab
som psykotiskt drivs av en mesiansk
*sionistisk torah som inte är fjärran ifrån
likna vid en domedagssekt i och med att
ifall israel förlorar allt är i stånd begå själv-
mord i det att ta med sig så många av sina
fiender som möjligt vilket isåfall blir hela
världen som hämnd enkom för den judiska
statens förlust av internationell status.

* Sionism är antisemitism eftersom
sionismen intet har att göra med ren
judendom.

Den hybris Putin och Netanyahu drivs av
är likartad dock, där de båda är ute efter
ett stor-Ryssland som lägga europa under
sig och ett stor-Israel som bemäktigar sig
mellanöstern,

men den som gapar efter mycket.....

-

-





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-04-08 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP