Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgjord

Man är uppenbar nederbörd.
Det är inte bara ord,
för till slut är en bortgjord
till hemjord.




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-08 06:44



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fyndig men tragisk!
2024-04-09

    Sefarge VIP
Jaa så jordfast skrivet!
Och en del inuti oss är
kommen av molnen
och till moln skall
det åter varda. ..?
;)

2024-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Läser och nickar instämmande.
2024-04-08

  KYREUS of Sweden
Ashes to ashes.....
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP