Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Skyddsvärn



Med mod
och trötta
men
bestämda steg

Går den självlärde
sin egen väg

Den han ensam
måst lära sig gå

Utan alls
så mycket hjälp
av andra

Fastän det sägs
att vi ska ”värna
om varandra”






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-08 09:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Autodidakten i all ära
måste allting själv lära
men påverkas ej hur det ska va
går de egna vägarna

2024-04-08

  ULJO
Många känner så. Tyvärr.
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP