Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om en dröm!

 

Jag drömde i natt en dröm

I min dröm

Min dröm drömde om en annan dröm

 

Och,

Den annan dröm drömde om en ny annan dröm

Och en ny annan dröm

 

Det blev för mycket drömmar

De blev till mardrömmar

Jag blev till en mardröm

 

Jag vill vakna!

Jag vill vakna till ingen dröm

Jag önskar att någon kan väcka mig ur mardrömmarnas attack

 

Jag bor, lever och dör ensam

I ett mardrömland

Bland mardrömsamhälle

 

Mardröm grannar

Mardröm icke vänner

Mardröm ensamheten

 

Vilken fan liv!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-08 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP