Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om hennes lek!

 

Hon lever ett kaos liv

Hon lever i och med och bland fantasis fantasi

Hon är fantasi i mina drömmar

 

Jag existerar som en fågel

Jag tänker som en fågel

Jag är fri

 

Hon tänker som en oskriven bok

Hon talar som en hemlis bok

Hon är en oskriven bok

 

Jag är de tankarna i hennes bok

Jag idéerna i hennes bok

Jag är bokstäverna i hennes bok

 

Leken aldrig tar slut

Jag måste vara med i hennes lek

Hon måste vara med i min lek

 

Hennes är min lek

Min lek är hennes fantasi

Fantasin är vår lek

 

Om hennes lek!

Om min lek!

Om leken!

 

Är hemlis!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-08 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP