Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skymningstörst

Längtansblått
är kvällens
skymningsljus

Det som faller
mellan
hem och hus

Av dagar
tunga eller lätta
att gå

Är det ändå alltid
skymningsljusets blå
jag längtar till ändå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-08 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP