Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tryggad ålderdom

Jag vet vad jag har att göra. 

Kan inte klaga särskilt mycket

Men, jag tar en dag i taget

Ser fram emot morgondagen

Nu när den tidiga våren

smyger sig på

Jag kan ta av mig varma plagg

som jag inte behöver 

Ja, månaden april är ju den mest magiska jag vet

Sedan kommer maj

och då händer mycket i naturen.

Man får känna 

att det är spännande att vara mänska...

 

BOHEMEN

 




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-08 20:35



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"att vara mänska" .... och att känna ...
dina ord inspirerar och solen i backen applåderar .. tack för din dikt och dina ord!
Kram Monika
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP