Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se framåt...!

 

Att bara se framåt

Det enda vi kan

Där framför oss

väntar något skönt och gott

Som ska göra oss

till mer hela mänskor...

 




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP