Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara måttlig

Ja, jag väljer att vara måttlig

med öl och vin

Eftersom jag inte vill trilla dit

Så, därför bestämmer jag

att bara dricka fredag och lördag

Det går så bra så.

Det finns så mycken annan tillfredställelse...

Yes box allright!




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP