Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse


Tiden mellan sekund ett och sekund två 
har förberetts på att det mesta kan 
komma att ändras.

Tiden innan sekund ett och sekund två
har känts oändlig medan vakna tankar
rört sig plågsamt fritt.

Så kom den, tiden efter sekund ett och sekund två
och den roman av ord som växt till sig av rädsla
raderades i ett djupt och långt andetag. 




 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-09 06:47



Bookmark and Share


  animan VIP
När allt ställs på sin spets kan utfallet kännas som en lättnad oavsett resultat.
Bra beskrivning av de avgörande sekundernas tvehågsenhet.
2024-04-09

  Monika A Mirsch VIP
... att skapa
i ett virrvarr
av upprörande
intryck ...
2024-04-09

  Mats Edin VIP
Starkt skildrat om varande och blivande
2024-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen frigör. Alltid.
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP