Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken i staden

Det går mot vår i staden

Gator sopas rena från vinterns grus

Butikerna har öppna dörrar hela dagen

Medan snöhögarna som ligger i stora drivor

Efter vinterns skottningar blir mindre och gråare

För var dag som går nu

Och det skvalar i dagbrunnarna dit tövattnet far

Ja detta är vårtecken i staden




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-10 06:44



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bildskapande
2024-04-11

  ULJO
Våren en underbar tid
2024-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade iakttagelser i vårens tid.
2024-04-10

  Öknens Ros VIP
Sköna vår välkommen hit igen!
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP