Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den lilla stunden

 

 

En stund!

En extra stund!

Den lilla extra sunden!

 

Behöver och vill jag ha för mig själv

 

Jag är vaken!

Jag är icke vaken!

Jag är naken!

 

Naken som vaken

 

Naken och vaken

Icke vaken och naken

Nakna är stunderna

 

Vakna är stunderna

 

Jag behöver tänka på saken

En liten extra stund för att vara vaken

Och en till extra stund att vara naken

 

Stunderna och jag är nakna och fria som en fågel

 

Man drömmar naken

Man tänker naken

Man ser naken

 

Nakna som Adam och Eva är huvudsaken




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-10 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP