Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen andas vår

Det är som om trädens nakna grenarna 

Sträcker sig mot ljuset

Även när himmelen är grå

Och det är som om luften andas mildhet

Även när regn och hagel faller

Naturen har fångat att våren är på väg 

Även om april bjuder på alla väder




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-11 06:42



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämt om vårens begynnande ankomst
2024-04-11

  ULJO
April är lurig
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP