Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytspänning

Jag simmar med uppspända segel,
ett bröstsim på stjärnklart hav.
Kaoset skälver i sitt hölje:
en lång rund rysning
drar mellan atomerna –
Bryts förseglingen
sipprar förtrollningen ut.
Framför mina simtag
dansar elektronerna trotsigt
en elddans – likt skräddare.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-10 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP