Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt att du har din Himmelske Fader

Skönt att du har din Himmelske Fader
Hoppas Han ser dig genom eldspiror och rökmoln
Hoppas Han hjälper dig ur den grop du gräver
Skyddar Han din mun från att begå överträdelse?
Stöttar Han dig i djävulens domstol?

Skönt att du har din Himmelske Fader
Hoppas Han kan leda din fru tillbaka till dig
Hoppas Han ser att det var djävulens förtal
Kan Han skyla sonens ögon?
Kan Han skymma ärren på fruns rygg?

Skönt att du har din Himmelske Fader
Utan myndighet, evidens och minne
Är Han det enda du har kvar




Fri vers av jordskalv VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-12 09:32



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ser särskilt

Utan myndighet, evidens och minne

som fabeln som låtsas att ärren inte finns och ingen ser

2024-04-24

    Kämpendahl VIP
Det är mycket skönt att jag har min himmelske Fader. Jag har en del till. Jordelivet var generös mot mig.
2024-04-20

    Tidsljus_Timelight
Förnigt!:)
2024-04-13

    ej medlem längre
Burn!
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

jordskalv VIP