Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


poetiskt skolarbete från 2020


Gulsotade väggar

gulsotade väggar
strödda tidningsblad
rökvirvlar i fläkt
och fimpar bakom axeln

du snyftar
skymmer ansiktet
för mammas missnöje
dricker dina sorger
som ditt dagliga bröd

du vädjar om liv
när du ser döden i vitögat
du vädjar om död
när livet har slut på silverfat

man kan bara tända ett antal cigaretter
innan allt förbrukats




Fri vers (Prosapoesi) av jordskalv VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-04-12 11:43



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Riktigt bra!
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

jordskalv VIP