Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En doft av vår..

Den som
bara
som hastigast
tittar förbi

Fri att
själv välja
när den
är mogen

Den som
har det
inom sig
men dröjer
ännu

Kan du väl
ana nu

Är självaste
våren






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-12 08:03



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
En text lika klurig och lockande
som våren.
2024-04-15

    Lena Staaf VIP
Snart, snart, NU!
2024-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Det är en ljuvlig tid att ta vara på och njuta av.
2024-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Prima vera, som italienarna säger.
I sanning en underbar tid.
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP