Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att nöja sig

Att nöja sig

med lite

att ta emot

en väns ömma röst

att fatta att

det kan finnas

ro

i kvällsstunden

precis som den är.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-12 22:21



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
rätt attityd för en känsla av frid - och vad kan väl vara mer värt i vår stressade tid?
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP