Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än så får du aldrig veta

 


Nyss viskades det så precist tyst 
som en äkta och innerlig viskning
kräver med sin intention. 








Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-13 10:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att behålla pärlorna handlar om integritet och självbevarelsedrift.

2024-04-13

  animan VIP
Den förtroliga viskningen vaktar sin hemlighet.
2024-04-13

    Tidsljus_Timelight
Mycket bra din vana trogen.
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP