Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar du så orkar jag..

Fågelnäbben
pickar på
vår som höst

En tröst
men klen
vissa dar

När du själv
inte orkar
räkna steg
och börja gå

Betänk
att hjärtat
ändå räknar
nedslagen
och med
skicklighet och
lite tur
fortsätter att gå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-13 11:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är svårt att förstå
att hjärtat kan slå
och fortsätta att gå
år efter år
till sist blir resan för svår
just när det knoppas och blir vår


2024-04-13

  Glitträ VIP
Tack
2024-04-13

    Tidsljus_Timelight
Även om jag själv inte orkar försöker jag pusha på andra så dom orkar.
Har ingen som står mig nära eller personlig vän. Det blir att hjälpa på distans. Främlingar. Vad den "hjälpen" beträffar. Har inga höga tankar om den hjälpen.
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP