Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(189)

 

 


nakna träd äter himlen
idag är ytterligare en dag
ett brutet ljus över staden
vindens susningar utanför fönstret 
jag vet inte om detta är
samma plats som igår
jag vet inte om
min blick är tystnad
eller om den är hav
det mesta är mig främmande idag

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-14 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP