Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det roliga är förstås att skriva medan det är musik och uppträdande på tevelisionapparat. Nej, jag vet inte heller vad det lilla vita gör där mitt i det blå, någonstans 'mitt i bilden'.


Några rader på rim, ja så var det dags igen





Trots din gud bara kanske finns
du mår likt e prinsessa, prins
där finns ju även en ordlik bro
i ditt hjärta en hjärtlikt god tro...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-04-14 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP