Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


USA NATO demokratin terroriserar världen

 

Och,

Vem terroriserar världen nu förtiden

Och skapar krig

 

Än USA!

Än NATO!

Än demokrati!

 

Och,

Vem ockuperar, plundrar andra länder på sina tillgångar

Och förstör människors liv för att man har makt

 

Än USA!

Än NATO!

Än demokrati!

 

Och,

Vem vill tvång demokratisera hela jorden

Alla religioner och andra ideologier på jorden

 

Än USA!

Än NATO!

Än demokrati!

 

Krig mot kristendomen och ur existensen den måste bort

Krig mot islam och ur existensen den måste bort

Krig mot alla andra ideologier och ur existensen måste bort

 

Demokratin ger sig rätt att bestämma över människorna liv

Vad ska man tro på och vad ska man tänka på

Demokraterna är likavärde men inte de icke demokrater

 

Demokratin ger sig rätt att försvara sig samt nekas andra samma rätt   

Demokratin ger Israel rätt att försvara sig men inte islam, kristendomen 

Demokratin tvingar världen till krig och hat

 

Man undrar vem gav demokratin, en demokrat denna rätt?

Än de sig själva!

Än de udda!

 

Världen alla religioner, ideologier vill vara fri från all demokrati




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2024-04-15 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP