Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragedins Herravälde

Hur skall jag göra när ingen vill förstå mig
Ingen lyssnar till orden som kommer ur min mun
Allt är inte mörker för att ni tror jag är ond
Mitt namn svartas ner i förtrycket
Pistolens mynning skymtar om en sista utväg
Varför förstår ni inte dom vackra ljuva orden
Jag är inte ondskan, ni ser bara inte trollen

I mina mörka tider vill jag bara härska
Visa er alla att jag hade rätt
Ingen lyssnar till orden som jag förmår mig
Mitt liv är en tragedi, ni fruktar mig
Men det är min magi som skrämmer er
Dess ondska är heroiskt, likt heroin
Ett beroende, ni gråter, jag lyssnar inte mer

Gav er alla chanser, ni kunde lyssnat
Sista utvägen är en skymf i praktiken
Inte skall mitt fall ske än på många år
Mörkret reser sig, rosorna dör under mig
Jag är er furste, förena er till mig
Kom under mina änglavingar
För mitt namn är Voldemort, Lord Voldemort




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-05-20 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP