Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Om flykt och avstånd..

Något deklamerar
en dikt

En som vunnit
ett lyrikpris

Det var han värd

Dikten klingar rent
och förbehållslöst

Så där som man
själv gärna skrivit
om man kunnat

om flykt och avstånd
på ett till synes enkelt
och inspirerande vis

Det sägs att det är
det enkla
som är det svåra

Jag är benägen
att hålla med




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-15 18:32



Bookmark and Share


  ULJO
Magiskt.
2024-04-16

  Marita Ohlquist VIP
En fin hyllning till en speciell person.
2024-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Nils Ferlin
Lars Forssell
Ylva Eggehorn
Bo Setterlind
Sten Selander

Där har du några av dem. Giganterna.
2024-04-15

    Askanden
och det svåra
är det enkla
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP