Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Oavsett vad



Tanken om det här
eller kanske
någonting annat

Tillblivelse
i väntan på vaddå

Ibland dröjer sig
tanken kvar

Vill något man
inte alls förstår
kanske en längtan
som tär

Gröper ur
och gräver sig in

In i det som är






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-16 08:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Känner igen mig, det är något ofredstillställande som känns men som inte går att identifiera
2024-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP