Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De Kladdiga dem  

 

 

En Kladdig människa

En Kladdig dröm

Ett Kladdigt liv

 

De kladdiga dem lämnar ingen i fred

De kladdiga dem hatar de icke kladdiga

De kladdiga dem dödar för sin kladds skull

 

Offret!

Är evig de som är icke kladdiga

Är de vägrar att vara kladdiga

 

Offret!

Är de som drömmer frid och fred

Är de som nekas på sin existens

 

Offret!

Är jag som jagas för min tro

Är de som jagas för sin tro

 

De kladdiga dem är ondo!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-16 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP