Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sa man oh vad skönt!

 

 

Sa man att jag är kär!

Då är man i kär

 

Sa man att jag hatar!

Då hatar man

 

Sa man att jag är dum i huvudet!

Då är man dum i huvudet

 

Sa man att jag tänker!

Då behöver man lämnas ifred

 

Sa man jag saknar!

Då behöver man en kram

 

Sa man jag sörjer!

Då behöver man sällskap omkring sig

 

Sa man lämna mig i fred!

Då är man arg

 

Sa man oh vad skönt!

Då tyngden ur själen är borta

 

Sa man vad fan!

Då är man så, så missnöjd

 

Sa man jag har slut på kraften

Då är man gammalt!

 

Sa man jag längtar till himmelen!

Då är man trött på livet och vill dö

 

Sa du någonting som jag inte förstått!

Sa jag någonting som du inte förstått!

 

Då är det ingen mening att tjata om det!

Då behövs ej att kasta skulden på varandra!

 

Hörde du vad jag sa?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-16 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP