Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lystring älskade medborgare

 

Det har skett ett reaktorhaveri i ett annars felfritt kärnkraftverk i Tjernobyl i Sovjet hörde jag på radion nyss på radion. På radion. Det är en härdsmälta och total katastrof meddelar man från Strålskyddsinstitutet. Alla svenskar ska hålla sig inne och stänga av luftventilationen. Eller... va?... är det 1986 hallå... nu eller år 2024... Regeringen menar att det fortfarande är i april 1986 och själv så är jag och min familj högst osäkra och skeptiska vad det gäller allting. Vad är tid? Existerar den? Vad är sanning? Det är extrapris på potatis idag på snälla Coop. Elvis är död. Heja Hammarby! Tid är små, mycket små stenar som flyter på vattnet.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-16 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP