Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara annorlunda i Sverige

Är man annorlunda i Sverige så kan man lika gärna gå hem och lägga sig. Då kan man lika gärna lägga ned verksamheten. Då är man
en persona non grata.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-04-16 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP