Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mera flykt är på väg

 

 

Jag är på flykt

Jag lever på flykt

 

Från mig själv

Från livet

 

Från människan

Från lögnarna

 

Mera flykt är på gång

Mera extra flykt är på gång

 

Hur kommer det att sluta?

Var och när kommer det att sluta?

 

Jag anar mig ingenting

Jag förväntar mig mer än ingenting

 

Tiden inom mig loppar amok

Min själ i mig loppar amok

 

Minder tid att leva

Mera tid för flykten

 

Mera …..




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-04-17 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP