Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stunder för tänkande

 

 

Stunder!

En stunddröm

Stunder för mera stillande stunder!

 

Behöver man för sig själv

För livet

Och för stillheten

 

Stunder av och ur drömmarna

Stunder av och ur livets kaos

Stunder av och ur själens kollaps

 

Magiska stunder som man aldrig vill att de försvinner

Tragiska stunder som man lever med dem resten av sitt liv

Tillfälliga stunder som går förbi utan att man saknar dem

 

Stunder med tårögda stunder

Stunder med agg och hämnd krävande

Stunder med den transparenta kärleken

 

Stunder för sig själv

Stunder för att tänka på Gud och existensen

Stunder att hata människan

 

Stunder för att vara sig själv och en sann människa

Stunder för att andas ut

Stunder för att drömma sig ut




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-17 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP