Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gudarna verkar ännu inom mig (3 dikter)

 

 

cyanid är vackert
lite som guld fast cyanid

 

______________________________________________

 

nämnd är ett sexigt ord
jag känner mig som en nämnd
eller ett lokalsamtal, jag känner mig som ett lokalsamtal
ett lokalsamtal till en nämnd
en nämnd som har hand om årsredovisningen
för taxeringsåret 2023
jag är ett lokalsamtal
till en nämnd
som har hand om årsredovisningen
för taxeringsåret 2023

 

________________________________________________

 


Tom Cruise
är skådespelare i mission impossible
jag tycker mycket om mission impossible
man ser knappt att Tom Cruise är över 60 år
han springer snyggt fortfarande
jag ville vara som Tom Cruise när jag var liten
Tom Cruises ansikte är gjort av plast
det är fint med ansikten av plast
de håller längre än vanliga ansikten
Tom Cruise måste vara lycklig
varje dag han ser sig själv i spegeln
som en renässansstaty i Haag
eller ett plommon av guld i Versailles
Tom Cruise
är mycket vacker
jag borde vara mer som Tom Cruise
med ett ansikte av plast
eller gummi är kanske hållbarare
ett gummiansikte
som klättrar upp i gummiträden
med vackra fåglar av gummi
som sitter stilla i sina bon
och aldrig kan dö
jag älskar Tom Cruise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-17 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP