Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blank - ett sällsynt tillstånd

jag vet inte
vad det är jag vill skriva

det är ett mysterium
precis som du

du är en konstprocess
personifierad

ja för du vägrar definiera mig

låter mig bara tolkas
dansandes genom sommarnatten
i takt med smaklökar och en not av vanilj

för det krävs två
nånting nånting tango nånting nånting

cheesy är lättare oförklarat

dina ögon är stora
(vem är du egentligen?)

du kysser mitt öra
viskar nåt om att uppleva med alla sinnen

innan du skapar gåshud
inpå pulserande nerver

jag vet inte








Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-17 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP