Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Skrivet i blod

Här stänks blått över rött.
Hemligheter kamoufleras
och sopas under mattan.
River och klöser med vassa naglar
mot stålets mörka och hårda yta.
Budskapet ska utrotas, skrubbas bort
Kan inte, vill inte, ser inte
att budskapet är skrivet i blod.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-18 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP