Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Blundar

Ser inte igenom
verkligheten bakom.

Jag lever i en värld
där skuggfigurer agerar.

Mina sinnen är slutna
för allt skrämmer mig.

Blundar för att slippa se.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-21 12:46



Bookmark and Share


  animan VIP
Visst går det. Att blunda utan att stänga ögonen.

Välkomponerat foto där linjerna bygger upp flera skikt i bilden där föremålen i förgrunden syns mot ett vagt anat utanförlandskap.
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP