Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Överviktig!

Överlägsen alla andra,
världen kretsar bara kring dig.
Du är definitivt överviktig!




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-14 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP