Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Livgivande skratt

Släpp fram skrattet,
som ligger bakom och lurar!

Det härligt fnittriga,
som breder ut sig och
smittar alla den möter.

Ett livgivande piller
till alla som vill smaka,
fyllt med må bra-hormoner.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-21 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP