Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Science fiction

Verklighetsmaskinen tar mig
till en annan sinnevärld,
så långt ifrån upplevelsen av
det jag trodde var äkta.

Jag förflyttas till en plats
där det naturliga får
en helt annan innebörd.

Färger, dofter, ljud och drömmar,
allt blir så mycket intensivare.
Var hör jag hemma?
Splittrad mellan två världar.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-23 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP