Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggvägen

hoppar av
markvägen igen.
svänger in
för att älska igen.
denna gång
rör det inte på sig för oss
förutom i dunkla slingor
som binder oss samman —
släpper ut oss till luftens yta.
våra liv är två skuggor
som av misstag saknat beröring
och där skuggan är som mörkast
där är vi tillsammans för alltid —
vad skulle vi kunna glömma
i vårt mångfaldiga jag?
den mörkaste skuggan
minns för oss
och finns för oss
och svänger oss starkt
genom alla vindar
för att älska igen
tillsammans.




Fri vers av lundagatan
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-01 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan