Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en hjälpare i nöden.


Dikt till en överlevande

Håller den här dikten nära
Som en spegel.
Jag andas på den.
Jag skådar efter ett tecken.
Det finns en svag dimma
Som sprider sig över dikten.
Det tar fäste.
Den klänger sig fast
Vid de tunna ihåligheterna
När solen går upp.
Den här solen som nu går fram
För att bränna bort dimman.
Jag ger dig sämskskinn
För att rensa ytan.
Jag ger dig denna sol.




Fri vers (Prosapoesi) av Kosmopoliten
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-02 05:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kosmopoliten