Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks dörren

En svängdörr

Går igenom  den ser längre fram

Kärleksdörren  står öppen 

Väntar tvekar dags ta ett beslut

Det finns alltid ett hopp och värme

Tar imot går samma väg

Ger ett  oförglömligt möte

Med ödmjukhet som skimrar  till i vågor

Kärleken finns för alla

Dörren står alltid öppen

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-02 08:54



Bookmark and Share


  Koloristen
"Kärleksdörren står öppen

Väntar tvekar dags ta ett beslut

Det finns alltid ett hopp och värme

...

Ger ett oförglömligt möte"

-Ingen tvekan då väl dörren till sist stod öppen. Oförglömligt var mötet och jag återupplever det med samma fröjd varenda dag.

"De som voro redo gingo in", heter det.
2024-05-03

  Bibbi VIP
Fint.
2024-05-03

  Poesia VIP
Härligt med öppna dörrar!
2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP