Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknat hjärta

Att ge bort sitt hjärta till någon som inte vill ha det
är nog det mest idiotiska man kan göra

Omöjligt att få tillbaka
då det förmodligen är slängt
på en soptipp någonstans

Om man inte vill leva hjärtlös
får man hoppas att det kommer någon annan
och delar med sig av sitt




Fri vers av Hjärtkrosset VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-03 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärtkrosset VIP