Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm kärlek

Glöm det som aldrig var
Börja tindra
Hög tid nu

Go for it!




Fri vers av Hjärtkrosset VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-07 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärtkrosset VIP