Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldrush


Tiden har öppnat dörren till en period då alla värden trampas på och ATTACKAS.
Det är därför alla springer efter guldet, men det här ses som den sista attacken.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-05-05 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP