Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apokalypskrig


Jag sa att det var väldigt kort tid kvar för apokalypskrigen, nu har den sista etappen kommit in och den största ursäkten söks, men också den minsta.
Bara ett spjut kommer att räcka och den stora dagen kommer vi att se dvärgväxten hos dvärgarna som styr världen.
Det kommer att synas att ingen är så skrämmande som man fruktar, inte heller är de respekterade framstående herrarna hjältarna som ska respekteras.
Vi kommer att se galenskapen och vi kommer att se hur dessa hjältar blir galna.
Vi får se vem som kommer att hängas och vem som kommer att kastas i fängelse.
Och du kommer att säga, wow, det var den här mannen som spred rädsla i landet och kastade en massa människor i fängelse.
Det är synd att vi gav sådana jävlar den möjligheten och många människor höll på i fängelsehålor i flera år.
Och de kommer att säga: Gud, den allsmäktige, kommer aldrig att förlåta oss eftersom han testade oss och vi misslyckades med testet.
Dessa dvärgar kommer att kalla oss blodtörstiga i flera år, och de kommer att möta ännu större problem.
Han straffade oss genom dessa överlöpare som säger vad han säger idag och slickar imorgon, men de är inte annorlunda än en säck halm.
Folket i mitt land kommer att dunka huvudet i väggen och säga vad mer.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-05-05 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP