Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galaxutforskare


Hundra stiliga unga män, åtföljda av femhundra modellkvinnor, åkte på en UFO-expedition för att utforska galaxen.
Dessa var människor som var in och ut ur alla typer av spel i sina tidigare liv, från polisspioner till maffiabossar, från sociala ingenjörer till programmerare, från gruvarbetare till fabrikschefer.
De var krigiska eftersom var och en av dem hade varit generaler för arméer dussintals gånger och hade kommit från frontlinjekrig.
Kvinnor spelade de svåraste rollerna på de vackraste teatrarna, i yrken som modell, skådespeleri, presentatör och programproduktion.
Till slut bildade de ett team och gav sig ut för att utforska galaxen.
Ett enormt UFO, med tillräckligt med mat lagrad för att hålla i hundra år.
Det här laget hade regler och alla var tvungna att följa dem noggrant.
Varje individ hade obegränsad frihet och det fanns aldrig någon press, och de som följde denna väg sparkades omedelbart ut ur laget utan att ifrågasätta.
Det var förbjudet att föda barn, att vara avundsjuk och starta slagsmål, att försöka förtrycka andra eller att utöva dominans eftersom denna egendom tillhör mig.
De som följde denna väg blev omedelbart uteslutna ur laget.
De viktigaste och viktigaste sakerna att rikta in sig på var framväxten av fri vilja och upptäckten av nya galaxer.
Alla kommer med andra ord inte att ta skydd i någon annans skugga, och ingen annan kommer heller att agera fågelskrämma för en annan.
Ingen kommer att ta ansvar för någon annan än sig själv.
Men han skulle alltid leva för en, vare sig i glädje eller vinning, i krig eller i sorg.
Med detta team och förståelse gav sig galaxutforskare iväg.
De skulle upptäcka nya galaxer, spela in dokumentärer där och återvända till hemmabasen.
Det fanns en enorm filmuppsättning och en biograf för att se dokumentärerna som spelades in på deras UFO.
Det fanns tennisbanor, simbassänger och lekplatser.
De hade kockar som var modelltjejer och unga män med starka biceps som tog hand om och städade UFO som sina barn.
Varje gång de vaknade, torkade de rent och fick det att glänsa som en spegel.
De passerade genom galaxerna och såg världen uppdelad i århundraden, reflekterad i stjärnorna.
De såg sina egna liv i dessa fragment av hundra år, de undersökte dem igen,
Allt levde och alla snurrade i det ögonblicket.
Varken det förflutna eller framtiden var synliga, det som pågick var Ögonblicket.
Detta var ett team av pionjärupptäckare och de satte sig för att etablera nya civilisationer.
Dessa var framtidens gudar och gudinnor.
Dessa var Zeus sanna barn.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-05 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP