Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenheten

De turer runt tankar
Längs vägar genom livet

Samlar fragment

Stillar nyfikenheten

Tar tuggor av livserfarenheten
Skapar historia

Min egen

Men lyssnar gärna

Även på din




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-06 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP