Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gott nytt 2025 / frihetens visa

.
.
valets utgång tippas
som utgången är säker
när liv står på spel

renaissans som det betyder
kärnans värden åter spridas
i val som värnar godhetens ord

mellan övermaktens egen väl
å den ena sidan av den andra
ofria slavars rätt till värdigt liv

med fana som skiner av jämlikhet
inför lag och ordning med polis
som skyddar de små från de onda

valets utgång tippas
som utgången är säker
etablerade tyranners död

krig som drivs av politisk avsikt
utrotning av svaga utan arm
rensning av jordens pack har börjat




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-05-10 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg